Tilbud

14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct

Smukke 14 kt. guld Hjerte ørestikker fra Siersbøl. Disse ørestikker er udsmykket med klare, 0,06ct diamanter, og deres hjerteform gør dem til den perfekte gave. De er designet med kærlighed, og udført med passion, for at skabe et smykke af høj kvalitet som holder. Siersbøl er et brand under det danske smykke hus Nordahl Andersen og står for kvalitet og stil. Disse ørestikker er et must-have for enhver smykke æske.

DKK kr. 3.505,00
kr. 3.895,00
14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008375810 Varenummer (SKU): 6942301007092899 Kategori:

14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller 14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber 14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager 14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx 14 kt. guld Hjerte ørestikker m. diamanter på i alt 0,06ct. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008375810