Tilbud

8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde

Smuk 8 karat guld vedhæng i 3 farver, med et udsøgt forgyldt sølvkæde. Det klassiske design gør det til en alsidig smykke, der passer til ethvert outfit. Stenene er smukke kubiske zirkonier, der lyser op med et glimt i solen. Der er også matchende ørestikker tilgængelige. Kædens længde er 42 + 3 cm, der er tale om et professionelt design på dansk. Gå ikke glip af dette unikke udsmykning til din garderobe.

DKK kr. 765,00
kr. 850,00
8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008237774 Varenummer (SKU): 6942300806828990 Kategori:

8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber 8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller 8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager 8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx 8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008237774