Tilbud

8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia

/ Danish Disse elegante og klassiske 8 karat guldørestikker fra Siersbøl vil give enhver outfit det sidste touch. Med smukke 5,5mm zirkonia sten og 4-grabber mønster, vil disse ørestikker sikre at du ser fantastisk ud. Derudover er det et sikkert valg både til hverdag og fest. Giv din stil et skud kvalitet med disse skønne guld ørestikker.

DKK kr. 1.165,50
kr. 1.295,00
8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008249562
Varenummer (SKU): 6942300857081712 Kategori:

8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med 8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber 8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller 8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får 8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx 8 karat ørestikker, 4 grabber m 5,5mm zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008249562