Tilbud

8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten

Med disse yndige 8 karat guld ørestikker med hjerteform fra Nordahl Andersen, får du det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Ørestikkerne er pyntet med smukke zirkonia sten, som skaber et glimt i solen. For at fuldende dit look har vi desuden den matchende halskæde. Vare nr: 383 055CZ3. Nyd din nye smykkekollektion fra Nordahl Andersen!

DKK kr. 895,50
kr. 995,00
8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen Varenummer (SKU): 6942301484308226 Kategori:

8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med 8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber 8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller 8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får 8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx 8 kt. Guld hjerte ørestikker med zirkonia sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.