Tilbud

8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten

Flot 8 karat guld vedhæng, prydet med zirkonia sten. Vedhænget kommer med et forgyldt kæde og har en længde på 42 + 3 cm. Det giver et flot skær i solen, når man bærer det.Varenummer: 282 057cz23

DKK kr. 895,50
kr. 995,00
8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008347633 Varenummer (SKU): 6942301298161667 Kategori:

8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller 8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber 8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager 8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx 8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008347633