Tilbud

8kt. guld ørehænger med dråber

Ørehængere udført i 8 karat guld fra det anerkendte danske smykke mærke Siersbøl. Øreringene er udformet med enkle dråbeformede vedhæng, der tilfører et klassisk touch. Det traditionsrige mærke Nordahl Andersen står bag Siersbøl, hvilket er din garanti for kvalitet og dyb respekt for det kunstneriske design og håndværk.

DKK kr. 1.705,00
kr. 1.895,00
8kt. guld ørehænger med dråber
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008362926 Varenummer (SKU): 6942300871542118 Kategori:

8kt. guld ørehænger med dråber

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med 8kt. guld ørehænger med dråber bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

8kt. guld ørehænger med dråber er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber 8kt. guld ørehænger med dråber får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller 8kt. guld ørehænger med dråber online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager 8kt. guld ørehænger med dråber uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx 8kt. guld ørehænger med dråber. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008362926