Tilbud

8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia

Ørestikkerne i 8 kt. guld er smukke og elegante. De er formet som et hjerte med klare kubiske zirkonia, der giver et diskret og stilfuldt touch. Disse ørestikkere er simple, men med mange detaljer, og er det perfekte valg som gave til kvinder. Ørestikkerne er lavet af 8 kt. guld, og er pyntet med klare zirkonia-sten. En tidløs og klassisk gave til alle kvinder.

DKK kr. 1.075,00
kr. 1.195,00
8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008252180 Varenummer (SKU): 6942300961669836 Kategori:

8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber 8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller 8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får 8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx 8kt. guld ørestikker hjerte m. zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008252180