Tilbud

8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia

Smukke ørestikkere i 8 kt. guld, formet som en cirkel og smykket med zirkonia fra SIersbøl. Disse klassiske ørestikkere er det perfekte valg til den kvinde, der har alt. De enkle ørestikkere i guld lyser op og udstråler en klassisk elegance. Uanset om det er en gave eller blot et luksuriøst tilbehør til dig selv, så kan disse 8kt. guld ørestikkere i cirkel m. zirkonia helt sikkert bringe et strejf af luksus til enhver lejlighed.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008252142 Varenummer (SKU): 6942300929649969 Kategori:

8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber 8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller 8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager 8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx 8kt. guld ørestikker i cirkel m. zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008252142