Tilbud

8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm

Oplev elegance med disse 8 karat guld ørestikker med zirkoniaer fra Siersbøl. Disse små øreringe måler kun 2 mm i diameter og er den perfekte tilføjelse til enhver hverdagslook eller for at fylde flere huller i ørene. Disse guld ørestikker er det perfekte kompromis mellem hverdag og fest og gør det nemmere for dig at skabe en smuk og stilfuld stil. Disse øreringe er det perfekte valg for at opgradere dit look.

DKK kr. 445,00
kr. 495,00
8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008163813 Varenummer (SKU): 6942302114836804 Kategori:

8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med 8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller 8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber 8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får 8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx 8kt. guld ørestikker med zirkonia 2mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008163813