Tilbud

Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde

Aagaard – 14 karat guld vedhæng med 0,03 ct diamant. Det klassiske vedhæng måler 22 mm. i højden og er komplet med en forgyldt sølvkæde, der måler 45 cm. En klassisk smykke, som både er lavet i 8-14 karat guld og hvidguld med eller uden diamanter.

Aagaard - 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aagaard
EAN: 5710880063372
Varenummer (SKU): 6942300614621972 Kategori:

Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710880063372