Tilbud

Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia

Vær elegant med disse smukke øreringe fra Aagaard. Disse 8 karat guld øreringe er formet som et evighedstegn og sat med klare zirkonia. Med en størrelse på 11 mm er disse øreringe et klassisk og stilfuldt tilbehør til enhver lejlighed. Vælg mellem et udvalg af klassiske smykker i 8-14 karat guld og hvidguld i form af hjerter, evighedstegn og andre klassiske symboler med eller uden diamanter. Gør din stil endnu mere speciel med disse øreringe fra Aagaard.

DKK kr. 1.345,00
kr. 1.495,00
Aagaard - 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880104891 Varenummer (SKU): 6942302048542032 Kategori:

Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Aagaard – 8 kt guld øreringe med evighedstegn m zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710880104891