Tilbud

Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir

Denne ægte Aagaard-ring er et særligt stykke smykke, der er designet af guldsmeden Aagaard. Ringen er fremstillet i 8 karat guld og har en smuk blå safir forgyldt med hvide zirkonia. Denne unikke ring er tilgængelig i både denne luksuriøse blå safirinudførelse eller en lige så smuk rød rubin. Aagaard er et af de mest eksklusive smykkemærker, som du kender, og med denne ring får du det bedste af det bedste.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Aagaard - 8 kt. guld ring med blå safir
5
DKK kr. 2.395,00
8 kt Aagaard ring med safir og diamanter - 1800-G8-15 8 kt/safir/16 dia 54
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880104983 Varenummer (SKU): 6942300541857901 Kategori:

Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Aagaard – 8 kt. guld ring med blå safir. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Aagaard

EAN

5710880104983