Tilbud

Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin

Tag et kig på denne 8 kt. guldring med en ægte rød rubin og hvide zirkoniaer i roset fra Aagaard. Denne smukke ring er den perfekte kombination af stil og elegance og vil blive et smykke, som du vil elske i årevis. Det er et symbol på bedårende femininitet og kunstnerisk skønhed, som alle vil beundre. Aagaard har været kendt for deres eksklusive og smukke smykker i mange år, og denne ring er ingen undtagelse. Den er lavet med kærlighed af de bedste materialer og kan findes med både rød rubin eller med en smuk blå safir. Bestil i dag, og få denne smukke 8 kt. guldring fra Aagaard.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Aagaard - 8 kt. guld ring med rød rubin
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880105331 Varenummer (SKU): 6942300541857900 Kategori:

Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Aagaard – 8 kt. guld ring med rød rubin. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Aagaard

EAN

5710880105331