Tilbud

Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde

Opgrader dit smykkesamling med dette Aagaard 8 kt guld vedhæng med kuglevedhæng. Vedhænget er formet som 3 små kugler og hænger elegant fra en forgyldt 925 sterlingsølv kæde på 45 cm. Dette klassiske smykke er perfekt til at tilføje et professionelt touch til enhver outfit.

DKK kr. 850,00
kr. 945,00
Aagaard - 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880127128 Varenummer (SKU): 6942300593763975 Kategori:

Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710880127128