Tilbud

Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde

Giv dit look et elegant touch med dette Aagaard 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde. Det klassiske halskæde vedhæng er formet som et evighedstegn og er embeddet med en zirkonia. Det måler 18 mm. i højden og kommer med en kæde i forgyldt sølv, der måler 45 cm. Klassiske smykker i 8-14 kt guld og hvidguld formet som hjerter, evighedstegn og k er nøje udvalgt af Aagaard til at give dit look det helt rigtige touch.

DKK kr. 1.165,00
kr. 1.295,00
Aagaard - 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880104884 Varenummer (SKU): 6942300590349960 Kategori:

Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710880104884