Tilbud

Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde

Aagaard – 8 karat guldvedhæng med en smuk let oval perle og en zirkonia. Perlevedhænget måler 20 mm. i højden og inkluderer en forgyldt sølvkæde, der måler 45 cm. Dette klassiske smykke er designet med 8-14 karat guld og hvidguld formet som hjerter, evighedstegn og klassiske symboler, der passer til enhver lejlighed. Perlevedhænget er en smuk og elegant tilføjelse til enhver smykkesamling.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Aagaard - 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880116030 Varenummer (SKU): 6942300591679629 Kategori:

Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710880116030