Tilbud

Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver

Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv med firkløver. Børnesmykket fra Aagaard er lavet i sterlingsølv og har et smukt og klassisk design. Firkløveret måler 10,5 mm i diameter og leveres med en venezia 1.0 38 cm halskæde. Det er det perfekte smykke til børn, der ønsker at udtrykke deres unikke stil. Disse elegante halskæder vil gøre et godt indtryk på alle, og det er et smukt supplement til enhver garderobe.

DKK kr. 248,00
kr. 275,00
Aagaard børnesmykker - Halskæde i sølv m firkløver
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5706474174609 Varenummer (SKU): 6942301986645699 Kategori:

Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5706474174609