Tilbud

Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld

Drømmer du om et smukt, eksklusivt smykke, der får dit outfit til at skille sig ud? Så skal du se nærmere på denne smukke halskæde fra Aagaard. Kæden har et fint lille vedhæng med en ægte rød rubin, omkranset af smukke hvide zirkonia. En unik halskæde, der sandsynligvis vil være i familien i mange år. Kæden er lavet af 8 karat guld og har en længde på 45 cm. Denne halskæde er et stilfuldt og tidløst smykke, der passer til enhver lejlighed og vil udstråle charme og elegance.

DKK kr. 1.705,00
kr. 1.895,00
Aagaard - Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880105218 Varenummer (SKU): 6942300591499944 Kategori:

Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Aagaard

EAN

5710880105218