Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm

En smuk klassisk dameur fra Bering Time i poleret guld. Uret er smukt designet med et minimalistisk design og markører lavet som stave til at vise dig tiden. Den hvide urskive er komplimenteret af guldfarvede visere. Ikke alene er uret smukt, det er også yderst holdbart. Det er lavet af førsteklassesmaterialer og er designet og fremstillet med professionalisme inden for dansk ureproduktion. Dette ur vil være en perfekt tidlig gave eller investering på sigt.

BERING Classic dameur i forgyldt stål 14134-331
5
Bering - Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041103150
Varenummer (SKU): 6942301911597446 Kategori:

Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Bering – Classic Collection dameur i poleret guld 34 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4894041103150