Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm

Klassisk dameur fra Bering Time med børstet og poleret gulddublé. Det lille urhus har en bredde på 31 mm., og remmen er 14 mm. i bredden og har en klaplås. Dette klassiske ur er perfekt til hende, der ønsker et specielt, men alligevel klassisk ur, som hun kan bære i hverdagen. Du vil se professionel ud med dette elegante Bering-ur.

DKK kr. 1.275,00
Ladies Watch Bering 14531-334, Quartz, 31mm, 5ATM
DKK kr. 1.279,00
kr. 1.599,00
Bering - Classic | poleret/børstet guld | 14531-334
DKK kr. 1.499,00
Bering - Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041213002 Varenummer (SKU): 6942300631460618 Kategori:

Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Bering – Classic dameur i børstet og poleret gulddublé Ø31 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041213002