Tilbud

Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm

Tag et kig på det stilfulde og tidløse Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm. Dette flotte ur er designet med en traditionel guldfarvet meshlænke og en urkasse af rent rustfrit stål. Dette kombineret med Bering Times kvalitetssikrede materialer giver et ur, der er holdbart og elegant. Bering Classic dameur i poleret guld er det perfekte valg for kvinder, der leder efter et klassisk og minimalistisk design.

DKK kr. 1.199,00
Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041204383 Varenummer (SKU): 6942301824635885 Kategori:

Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Bering Classic dameur i poleret guld 18 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041204383