Tilbud

Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm

Opdag klassiske, skandinaviske stilarter med Bering Time’s Classic Dameur i poleret guld med sølv urskive. Dette elegante og tidløse ur har en 39 mm urskive med en 18 mm bred milanese mesh rem, der vil færdiggøre enhver look. Det polerede guldur er smukt, enkelt og professionelt designet for at tilføje et strejf af elegance til enhver garderobe. Kombineret med sølvtonen urskive, er dette Bering Time dameur det perfekte valg for enhver kvinde på udkig efter et klassisk, stilfuldt og professionelt ur.

DKK kr. 1.039,20
kr. 1.299,00
Bering - Classic | poleret guld | 15739-010
DKK kr. 1.199,00
Bering - Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041209265 Varenummer (SKU): 6942300745166956 Kategori:

Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Bering – Classic dameur i poleret guld med sølv urskive 39 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041209265