Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm

Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm er et elegant og feminint ur fra Bering time. Med en bredde på 22 mm og en rem på 8 mm, sidder dette fine ur perfekt om håndleddet. Uret har en remlængde på 14,5 cm og er udstyret med foldespænde for ekstra komfort og stil.

Bering - Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 5710718260690
Varenummer (SKU): 6942301572316550 Kategori:

Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Bering – Classic dameur i poleret gulddublé Ø22 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710718260690