Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke

Bering – Classic Dameur i poleret sølv og blå mesh lænke er et smukt og tidløst ur til damer. Det er udført i førsteklassesmaterialer af rent rustfrit stål, med en poleret sølvfarvet urkasse, en blå mesh lænke og en blå sunray urskive. Bering uret er designet til at kombinere tidløs elegance og kvalitet og med det får du en garanti for yderst holdbarhed og fantastisk præsentation.

DKK kr. 1.499,00
Bering - Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041118000
Varenummer (SKU): 6942300631460522 Kategori:

Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Bering – Classic dameur i poleret sølv og blå mesh lænke. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041118000