Tilbud

Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm

Uret er udstyret med præcise, danske komponenter, der sikrer en høj nøjagtighed. Det er fremstillet af kvalitetsmaterialer og har et gennemtænkt design med fokus på detaljerne. Uret har et klassisk look, der aldrig går af mode. Det er perfekt til hverdagsbrug og vil være et elegant supplement til enhver garderobe. Dette urs unikke design, der er både stilfuldt og tidløst, gør det til et perfekt valg for alle, der søger et ur af høj kvalitet, holdbarhed og stil.

DKK kr. 649,00
kr. 999,00
Bering - Classic Dame - 26 mm - 10126-000
DKK kr. 994,00
Bering - Classic dameur - Sølv/hvid
4.5
DKK kr. 999,00
BERING Classic dameur - 10126-000
5
DKK kr. 999,00
Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm
5
DKK kr. 1.429,00
Ladies Watch Bering 10126-000, Quartz, 24mm, 5ATM
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041910000 Varenummer (SKU): 6942301052266812 Kategori:

Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Bering Classic dameur i poleret sølv og hvid urskive 26 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041910000