Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm

Classic dameur fra Bering Time i poleret stål med en urskive i perlemor. Det utrolig fine og lille ur har et urskivehus med en bredde på 22 mm. og remmen måler 8 mm. i bredden. Remlængden er 14,5 cm, og uret har et elegant udtryk, der passer perfekt til håndleddet. Det er det perfekte accessoire til stilfulde kvinder.

Bering - Classic dameur i poleret stål Ø22 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 5710718259939
Varenummer (SKU): 6942301572316451 Kategori:

Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Bering – Classic dameur i poleret stål Ø22 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710718259939