Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm

Med Bering Time’s Classic Dameur poleret/børstet sølv ur Ø39 mm, får du et luksuriøst og elegant ur, der kan skabe et professionelt look. Det røde ur har en diameter på 39 mm og er udviklet med en Milanaise mesh lænke, der gør det muligt at justere længden. Uret har et klassisk design, der afspejler eksklusivitet og stilfuldt udtryk. Det er det perfekte valg for at skabe et stilfuldt og professionelt look.

DKK kr. 1.175,00
Bering 14539-303 Classic Rød/Stål Ø39 mm
DKK kr. 1.199,00
kr. 1.499,00
Bering - Classic | poleret/børstet sølv | 14539-303
DKK kr. 1.342,00
Ladies Watch Bering 14539-303, Quartz, 39mm, 5ATM
DKK kr. 1.499,00
Bering - Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041206097 Varenummer (SKU): 6942300640947886 Kategori:

Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Bering – Classic dameur m poleret/børstet sølv ur Ø39 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041206097