Tilbud

Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm

Klassisk dameur fra Bering Time med rustfrit stål sølv urkasse, der måler 26 mm i diameter og en lækker blå mesh rem. Remmen kan justeres i længden, har klap lås og er 14 mm bred. Med et ur fra Bering Time får du materialer af første klasse, der er garanteret høj kvalitet og holdbarhed. Dette klassiske ur er perfekt til enhver anledning, og du kan være sikker på, at det vil se godt ud og holde i mange år.

DKK kr. 1.399,00
Bering - Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4890041117706 Varenummer (SKU): 6942301052270086 Kategori:

Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Bering – Classic dameur m stål urkasse i Ø26 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4890041117706