Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm**

DKK kr. 1.343,00
Ladies Watch Bering 14528-000, Quartz, 28mm, 3ATM
DKK kr. 1.599,00
Bering Classic Dameur sølvfarvet 14528-000
5
DKK kr. 1.599,00
Bering - Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041206967 Varenummer (SKU): 6942300600623302 Kategori:

Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm**

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm** er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Bering – Classic dameur med firkantet urkasse i stål Ø28 mm**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041206967