Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm

Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm Klassisk Dameur fra Bering Time er ikke kun smuk, men også praktisk, med en klassisk poleret guldurkasse, og Milanaise-lænker af sølv. Uret har en diameteren på 31 mm på urskiven og 17 mm. bredde på remmen, som gør det til et stilfuldt valg til enhver lejlighed. Bering-uret har et klassisk design, der udstråler enkelhed og eksklusivitet. Med dette ur kan du være sikker på, at du ser professionel og stilfuld ud.

Bering - Classic dameur med hvid urskive 31 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041208701
Varenummer (SKU): 6942300423012667 Kategori:

Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Bering – Classic dameur med hvid urskive 31 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041208701