Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm

Stilfuldt og klassisk dameur fra Bering Time. Det polerede guldur har en hvid urskive med en diameter på 29 mm. og Milanaise mesh lænker i sølv. Urets ramme måler 14 mm. i bredden og har et klassisk Bering design, der udstråler enkel elegance og eksklusivitet. Med et ur fra Bering Time får du en smuk og professionel timepiece til dit outfit.

Bering - Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041209258
Varenummer (SKU): 6942300706031563 Kategori:

Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Bering – Classic dameur med hvid urskive Ø29 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041209258