Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive

Klassisk herreur fra Bering. Dette ur er en del af den nye serie af ARCTIC SAILING ure fra Bering og har et børstet gråfarvet urkasse og en grå skive. Det kraftfulde og sporty look kommer fra de oplyste visere og indekser, samt en sunray urskiven. Find stilen der passer dig, med muligheden for at skifte mellem mesh-lænker og læderremme.

DKK kr. 1.999,00
Bering - Classic herreur i børstet grå med grå skive
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 5710718389247
Varenummer (SKU): 6942300215399229 Kategori:

Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Bering – Classic herreur i børstet grå med grå skive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

5710718389247