Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm

Et kvalitetsur, der holder for livet. Få et stilfuldt og klassisk look med dette unisex ur fra Bering Time. Det er lavet af børstet og poleret gulddublé og har et bredt urhus på 39 mm. Remmen er 18 mm. bred og har en praktisk klaplås. Uret er perfekt til dem, der ønsker et specielt, men stilrent udseende. Med et ur fra Bering Time får du et kvalitetsur, der holder for livet. Få et professionelt look med dette klassiske Bering-ur.

Bering - Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041213019
Varenummer (SKU): 6942300640947986 Kategori:

Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Bering – Classic unisex ur i børstet og poleret gulddublé Ø39 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041213019