Tilbud

Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive

Det klassiske dameur fra Bering er fremstillet af børstet sølvfarvet rustfrit stål og har en moderne rød mesh-lænke med en rød urskive. Uret er designet med skiftbare remme, som gør det muligt at skifte mellem mesh-lænke og et læderrem til uret, så du kan ændre stilen præcis som du ønsker det. Med et Bering Time ur får du førsteklasses materialer og et elegant design, der vil komplimentere enhver stil.

DKK kr. 1.199,20
kr. 1.499,00
Bering - Classic | poleret/børstet sølv | 14531-303
DKK kr. 1.499,00
Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041206073 Varenummer (SKU): 6942300631460518 Kategori:

Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Bering dameur i børstet/poleret sølv m. rød mesh-lænke og urskive. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041206073