Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke

Et klassisk dameur i poleret guld og guldfarvede urkasse af rustfrit stål. Skift mellem sølvfarvet meshlænke og læderremme med dette Bering ur. Urskiven er sølvfarvet med guldfarvet indeks. Det klassiske design gør Bering ure professionelle og stilfulde. Dette ur vil bringe klasse til enhver stil.

Bering - Classic dameur - Guld/hvid
4.5
BERING Classic dameur i farven guld/sølv 10126-001
5
Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041910024
Varenummer (SKU): 6942301052266813 Kategori:

Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Bering dameur i poleret guld m. sølvfarvet meshlænke. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041910024