Tilbud

Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse

Et smukt klassisk dameur med en poleret sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og moderne mesh-lænke samt urskive i hvid med guldfarvede detaljer. Vandtryk: 3 ATM: Uret tåler vandstænk fra almindelig hverdagsbrug. 5 ATM: Uret tåler almindelig brug. Dette flotte dameur er et perfekt valg for enhver kvinde, der ønsker et stilrent og tidløst ur!

DKK kr. 959,20
kr. 1.199,00
Bering - Classic | poleret sølv | 12934-010
DKK kr. 1.199,00
Bering - Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041202297 Varenummer (SKU): 6942300020895942 Kategori:

Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Bering – Dameur i poleret sølv m. mesh-lænke og guld urkasse. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041202297