Tilbud

Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski

DKK kr. 685,00
Bering Dameur 12927-000 Classic Sølvfarvet/Stål Ø27 mm
DKK kr. 799,20
kr. 999,00
Bering - Classic Dame - 27 mm - 12927-000
DKK kr. 899,00
Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski
5
DKK kr. 999,00
Bering - Classic dameur - Sølv/hvid
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041914817 Varenummer (SKU): 6942302132801927 Kategori:

Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv mesh-lænke og swarovski. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041914817