Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive*

Et smukt klassisk dameur fra Bering med en poleret sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål, moderne mesh-lænke samt en hvid urskive. Vandtrykket er 3 ATM, hvilket betyder, at uret er velegnet til almindelig hverdagsbrug og stænk fra regnvejr.

Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive*
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041118246
Varenummer (SKU): 6942300020895909 Kategori:

Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive*

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive* bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive* er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive* får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive* online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive* uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Bering klassisk dameur i poleret sølv m. sølv og hvid urskive*. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041118246