Tilbud

Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem

Beringens Max René dameur i poleret sølv med en grå silikone rem er et flot og stilfuldt ur, der er skabt af den berømte designer Max René. Urets urkasse er poleret sølv og lavet af rent rustfrit stål, mens remmen er lavet af grå silikone. Dette stilfulde ur er vandtæt til 3 ATM, hvilket betyder, at det kan tåle almindelig vandstænk fra hverdagens brug. Uret er designet og fremstillet med professionel dansk dygtighed.

DKK kr. 1.375,00
Bering Dameur 15531-400 Max Rene Hvid/Gummi Ø31 mm
DKK kr. 1.599,00
Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041103709 Varenummer (SKU): 6942300300231621 Kategori:

Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Bering Max René dameur i poleret sølv m. grå silikone rem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041103709