Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive

Gør et stilfuldt statement med dette Solar herreur fra Bering. Uret er lavet af titanium og har en børstet sølvfarve. Udover dette er uret udstyret med en blå urskive, som giver et moderne og elegant look. Dette ur lades op af solens stråler og har et genopladeligt batteri, som holder i op til 6-12 måneder efter én opladning. Du kan også skifte mellem mesh-lænker eller læderremme alt efter dit humør og look. Dette ur er det perfekte valg for den moderne mand.

DKK kr. 1.435,00
Bering Herreur 15239-777 Solar Blå/Titanium Ø39 mm
DKK kr. 1.839,20
kr. 2.299,00
Bering - Solar Herre - 39 mm - 15239-777
DKK kr. 2.299,00
Bering - Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041204550 Varenummer (SKU): 6942300730285883 Kategori:

Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Bering – Solar herreur i børstet sølv m. blå urskive. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041204550