Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm

Bering Time præsenterer dette elegante solar herreur i børstet sølvstål og med en lækker sort kalvelæder rem. Kompakt design med en bredde på 39 mm og en remmål på 20 mm. specielt designet med en spændelås. Dette er et stilfuldt ur til mænd, der leder efter det enkle og eksklusive look.

Bering - Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041210469
Varenummer (SKU): 6942301165734670 Kategori:

Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Bering – Solar herreur i børstet sølv med læder rem Ø39 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041210469