Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive

Titan Chrono herreur fra Bering er et tidløst ur, som vil se flot ud på ethvert håndled. Med en hvid urskive på 43 mm diameter, har det 3 kronografer der viser minutter, sekunder og 24 timer. Det robuste ur har en titanium lænke og er vandtæt ned til 5 atm. Det børstede stål giver dette ur et professionelt udseende. Det er det perfekte tilbehør til ethvert outfit.

Bering - Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041210797
Varenummer (SKU): 6942302102114349 Kategori:

Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Bering – Titan Chrono herreur i børstet stål m. hvid urskive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4894041210797