Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive

Gør et godt indtryk med dette Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive. Det stilfulde ur er fremstillet i titanium med en sølvfarvet urkasse og titanium sølv lænke. Urets grå sunray urskive har en elegant integreret datoangivelse, så du altid har det aktuelle dato lige ved hånden. Herudover har du mulighed for at skifte mellem mesh-lænker og læderremme efter din personlige smag. Uret opfylder standarden for vandtæthed på 3AT, så uret også kan bruges når du svømmer og dyrker anden vandsport. Bering Titan herreuret er udstyret med avanceret teknologi og et professionelt udtryk.

DKK kr. 1.279,20
kr. 1.599,00
Bering - Titanium Herre - 39 mm - 11739-772
DKK kr. 1.599,00
BERING Titanium herre 11739-772
5
DKK kr. 1.599,00
Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041919454 Varenummer (SKU): 6942302070094711 Kategori:

Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Bering Titan herreur i børstet sølv m. grå urskive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041919454