Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive

Få et førsteklasses ur fra Bering Time med det klassiske Bering Titanium herreur. Uret er robust og har en elegant blå urskive, der har en diameter på 40 mm. Det er vandtæt til 5 atm og lænken er fremstillet af titanium, der er børstet for et elegant look. Uret er ekstremt holdbart og har en forfinet finish, der gør det til et smykke, du kan nyde i mange år. Det er det perfekte valg til enhver moderne mand, der ønsker et ur, der både er stilfuldt og holdbart.

DKK kr. 1.350,00
Mens Watch Bering 15240-777, Quartz, 40mm, 5ATM
DKK kr. 1.359,20
kr. 1.699,00
Bering - Titanium Herre - 40 mm - 15240-777
DKK kr. 1.699,00
Bering - Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041209111 Varenummer (SKU): 6942300758747987 Kategori:

Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Bering – Titanium herreur i børstet stål m. blå urskive. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4894041209111