Tilbud

Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm

Iklassens kvalitet og design. Dette ur er lavet i et ultra tyndt design til den modebevidste kvinde, som ønsker et feminint og tidløst ur. Med et poler gulddublé finish, kan du tage dette ur med dig overalt og altid se stilfuld ud. Med dette ur kan du nyde alle de luksuriøse detaljer som den Milanaise rem og et læderrem. Med kvalitet, design og stil får du et ur som holder år efter år.

DKK kr. 1.199,20
kr. 1.499,00
Bering - Ultra Slim | poleret guld | 15729-530
DKK kr. 1.399,00
Bering - Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041213057 Varenummer (SKU): 6942300706037074 Kategori:

Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Bering – Ultra Slim dameur i poleret gulddublé Ø29 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041213057