Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm

Bering Time Ultra Slim Dameur med poleret sølv urkasse og læder rem. Den klassiske urskive har en diameter på 29 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden. Uret udstråler enkelhed og eksklusivitet og er forædlet med et tidløst og professionelt design, som er kendetegnende for Bering Time. Det er et ur som vil passe perfekt til enhver stil og anledning.

Bering - Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041209159
Varenummer (SKU): 6942300706035890 Kategori:

Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Bering – Ultra Slim dameur med hvid urskive og læder rem Ø29 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041209159