Tilbud

Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm

Med Bering’s Ultra Slim Dameur, kan du få et elegant ur med klassiske detaljer. Urkassen er udført i børstet rosa guld med sort skive og Milanaise mesh lænker i sort. Uret har en diameter på 29 mm, og lænken måler 14 mm. i bredden. Dette klassiske Bering design er en eksklusiv tilføjelse til enhver garderobe. Spor tiden og se stilfuld ud med dette fantastiske ur.

DKK kr. 1.399,00
Bering - Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041210001 Varenummer (SKU): 6942301859826522 Kategori:

Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Bering – Ultra Slim dameur med rosa urkasse og sort rem 29 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041210001