Tilbud

Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm

Bering – Ultra Slank dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm. Dette elegante dameur fra Bering time har en børstet guld urkasse, sølv urskive og sølv Milanaise mesh rem. Uret har en diameter på 29 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden. Uret er designet med det klassiske Bering design, der udstråler eksklusivitet og finesse. Dette ultra-slanke ur vil tilføje et touch af stil og elegance til enhver outfit.

DKK kr. 959,20
kr. 1.199,00
Bering - Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041209999 Varenummer (SKU): 6942301859825262 Kategori:

Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Bering – Ultra Slim dameur med sølv urskive og sølv rem 29 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041209999