Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm

Med det sofistikerede Bering Ultra Slim Unisex Ur vil du få et ur, der passer til både mænd og kvinder. Det har et elegant sort urskive, et poleret sølv urhus, og et klassisk kalveskind læderrem. Dette urs skrånende design er ikke kun utroligt flatterende, men gør det også let at bære det. Med sin størrelse på 39 mm er dette uret det perfekte ur at bære alene eller sammen med andre armbånd. Det vil skabe et subtilt stilfuldt udtryk, der ikke fejler.

DKK kr. 1.399,00
Bering - Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm
5
DKK kr. 1.546,00
Mens Watch Bering 17039-402, Quartz, 39mm, 3ATM
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041207377 Varenummer (SKU): 6942301779853772 Kategori:

Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Bering – Ultra Slim Unisex med sort urskive. 39 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041207377