Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld

Uret har en ultratynd 4,8 mm kasse af rustfrit stål, og er udstyret med en guldmesh-lænke og en sølv urskive med guldvisere. Dette er Berings fladeste ur og giver et stilsikkert og unisex look. Urets design gør det muligt for dig at skifte mellem mesh-lænker og læderremme, så du kan skabe din egen unikke stil. Uret fra Bering Time er en elegant løsning for dig, der værdsætter funktion og stil.

DKK kr. 1.065,00
Bering Dameur 17031-334 Sølvfarvet/Gul guldtonet stål Ø31 mm
DKK kr. 1.199,20
kr. 1.499,00
Bering - Ultra Slim Unisex - 31 mm - 17031-334
DKK kr. 1.494,00
Bering - Ultra Slim dameur - Guld/sølv
4.5
DKK kr. 1.499,00
Bering Ultra Slim i forgyldt rustfri stål 17031-334
5
DKK kr. 1.499,00
Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041207070 Varenummer (SKU): 6942301770365416 Kategori:

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Bering Ultra Slim unisex ur i poleret guld. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041207070